Žádost, ZOR, ZZOR - tipy a triky, FAQ

Žádost:

- založený přístup do systému ISKP2014+, nainstalované aplikace k ISKP

- el. podpis funkční/platný

- všechny přílohy el. podepsat zvlášť

- na záložce Subjekty projektu zaškrtnout KŘÍŽEK u položky "Zahrnout subjekt".

Změna: - Založit Změnu

1, změna aktivity:

- změnit XLS + nahrát do dokumentů zprávy

- změnit data na obrazovce Aktivity (+ zmáčknout tlačítko Generovat do rozpočtu), Indikátory

- kontrola na obrazovce Rozpočet jednotkový - objem Celkových způsobilých výdajů = celkem v Kalkulačce

- na obrazovce Přehled zdrojů - tlačítko Rozpad financí - Uložit

- na obrazovce Finanční plán zmáčknout tlačítko Vygenerovat nový finanční plán

- na obrazovce Specifické cíle - upravit % cílů

2, sloučení ZOR a ZZOR:

"Žádáme o nepředložení poslední průběžné ZoR projektu/ŽoP dle Pravidel pro žadatele a příjemce ZP, kap. 7.1.1. Poslední průběžná ZoR by byla předložena v termínu kratším než 2 měsíce před ukončením realizace projektu. Po schválení změny ze strany ŘO OP VVV bude předložena závěrečná ZoR po ukončení realizace projektu." (bez výběru obrazovek a bez příloh). s předstihem minimálně 30 pracovních dnů před termínem pro podání poslední průběžné ZoR.

ZOR:

- plnit povinnosti publicity

- report u personální šablony - u úvazku doplnit "měsíčně"

- kontrolovat u reportů - datum a podpis

- přikládat kalkulačku indikátorů (za 1x sdílení zkušeností se nastaví ve vykázaných počtech Jednotek hodnota 2)

- přikládat čestné prohlášení o 3 dětech ohrožených školním neúspěchem

- přikládat prohlášení, že v MŠ jsou 2leté děti - u chůvy

ZZOR:

1, Doložení indikátoru 52510 Počet pracovníků ve vzdělávání

Doložení souhrnné zprávy z reflexe za celou organizaci. Vzor souhrnné zprávy z reflexe (Souhrnná reflektivní zpráva výsledkového indikátoru 5 25 10) je dostupný zde Souhrnná zpráva reflexe .

Je to ze školení pracovníků + sdílení zkušeností. Nuntý obsah - datum, počet hodin, co se dozvěděli, kdy využili poznatky v praxi, kdo se účastnil). Tito lidé musejí být zadáni v systému esfcr.cz.

2, Výstupy z dotazníků

3, Doplnění všech indikátorů - počet dětí ve škole, atd. včetně indikátorů školení a sdílení zkušeností 51010, 52510, 60000;  5 15 10, 5 16 10 a 5 17 10. Mít dopředu hotové aktivity v systému http://www.esfcr.cz. např. výchozí hodnota 5 16 10 je nastavena 5, skutečná cílová hodnota ke dni finalizace ZZoR činí 4, pak je do ZZoR do přírůstku nutné vyplnit hodnotu -1.

4, Splnění horizontálních principů. Vykázat změnu a stačí doplnit větu - Principy byly popsány v žádosti a jsou dodržovány.

5, KALKULAČKA - Na kartách vyplnit záložky Vzdělávání pedagogů, Seznam osob.

Žádost o snížení výsledkového indikátoru 5 25 10 a milníku 6 00 00, a to zejména s ohledem na personální změny v pedagogickém sboru či nízkou nabídku požadovaných kurzů DVPP. Žádost o změnu musí být podána nejpozději 40 pracovních dní před koncem realizace projektu.