Integrovaný regionální operační program

ROZVOJ VENKOVSKÝCH OBCÍ

PROGRAMOVÝ RÁMEC ROZVOJ VENKOVSKÝCH OBCÍ (PR IROP)

MAS bude realizovat opatření na podporu CLLD prostřednictvím IROP investiční priority 9d prioritní osy 4: Provádění investic v rámci komunitně vedeného místního rozvoje, a jejího specifického cíle 4.1. Posílení komunitně vedeného místního rozvoje za účelem zvýšení kvality života ve venkovských oblastech a aktivizace místního potenciálu. Všechny aktivity musí být zároveň v souladu se specifickými cíli, uvedenými v jednotlivých opatřeních/fichích.

Na území Sdružení SPLAV se nachází sociálně vyloučená lokalita (SVL). Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně malé území a podle vyjádření Odb. sociální péče MěÚ v Rychnově n/K. i Úřadu práce tamtéž se v ní nevyskytují žádné závažné problémy, nebude se MAS věnovat speciálně této lokalitě a nevytváří  samostatné opatření na její podporu. Lokalita rovněž není prozatím zařazena do programu koordinovaného přístupu SVL.

ŠKOLENÍ

- školení pro žadatele: 18. 8. 2021, 9:00 v kanceláři MAS Sdružení SPLAV, Javornická 1560, Rychnov nad Kněžnou

- školení pro žadatele: 17. 12. 2020, 9:00 v kanceláři MAS Sdružení SPLAV, Javornická 1560, Rychnov nad Kněžnou

- školení pro žadatele: duben 2020, on-line

- školení pro žadatele: 22. 7. 2019, 13:00 v kanceláři MAS Sdružení SPLAV, Javornická 1560, Rychnov nad Kněžnou

- školení pro žadatele: 6. 9. 2018, 9:00 v kanceláři MAS Sdružení SPLAV, Javornická 1560, Rychnov nad Kněžnou,  IROP prezentace 6.9.2018.pdf

- školení pro žadatele: 10. 10. 2017, 9:00 v prostorách MěÚ v Rychnov nad Kněžnou, místnost č. 200,  IROP Pozvánka na školení 10.10.2017.doc IROP Prezentace 10.10.2017.pptx

CHCI ZÍSKAT DOTACI

KROK 1. Podívám se na obecné podmínky pro žadatele a také zjistím, jaká je strategie MAS
Obecné podmínky pro žadatele:

- projekt musí být v souladu s aktuální Strategií komunitně vedeného místního rozvoje MAS

- projekt musí být realizován na území MAS: Územní působnost

- vhodní žadatelé: dle výzvy

- míra dotace: 95%

- uznatelné náklady: 250 tisíc - 1,5 milión Kč dle výzvy

- způsob financování: ex-post

- délka realizace projektu: max. 24 měsíců

Obecné dokumenty klikni

KROK 2. Vyberu jedno ze 7 opatření SCLLD MAS, které se hodí pro můj projekt: Ekologická a bezpečná doprava, Řešení krizových situací, Sociální služby a komunity - investice, Sociální podnikání - investice, Výchova a vzdělávání - investice, Kulturní dědictví, Územní rozvoj

KROK 3. Nastuduji pravidla a připravím svůj záměr

- podrobnosti u mého vybraného opatření (viz níže) - kliknu na své opatření

KROK 4. Konzultuji projekt s MAS

- účastním se aktuálního školení pro žadatele

- konzultuji svůj záměr v MAS - kontaktní osoba: Ing. arch. Kateřina Holmová, e-mail: katerina@sdruzenisplav.cz, tel. 732 578 889

KROK 5. Sleduji, kdy je otevřená výzva mého vybraného opatření a včas podám projekt

Postup pro založení žádosti o podporu z MAS Sdružení SPLAV:

www.mseu.mssf.cz - vyplním uživatelské jméno a heslo - záložka "Žadatel" - záložka "Nová žádost" - vyberu OP: "06 - Integrovaný regionální operační program" - vyberu specifickou výzvu v CLLD viz info níže, pak kliknu na "individuální projekt" pod výzvou. V záložce nalevo vyberu v Identifikaci projektu dalí položku "Výběr podvýzvy". V poli "Název podvýzvy" vyberu z rozklikávací ikony hodnotu názvu výzvy MAS Sdružení SPLAV. Dále už pokračuji s vyplňováním všech obrazovek, které jsou otevřené. Až budu mít všechna příslušná pole/obrazovky doplněná, přiložené přílohy, provedu kontrolu žádosti, zfinalizuji a nakonec žádost elektronicky podepíšu.

KROK 6. Spolupracuji s MAS při  administraci mého projektu

OPATŘENÍ  PROGRAMOVÉHO RÁMCE IROP:

EKOLOGICKÁ A BEZPEČNÁ DOPRAVA

7. VÝZVA  uzavřena

7. výzva.xlsx Hodnotící kriteria.xlsx Kontrolní list hodnocení formálních náležitostí a přijatelnosti.xlsx Kontrolní list věcného hodnocení.xlsx Přijaté projekty.pdf Záznam z jednání Výběrové komise 12.11.2021.pdf Záznam z jednání Výběrové komise 16.11.2021.pdf Zápis z jednání Výběrové komise - tabulka projektů.pdf Zápis z jednání Programového výboru.pdf Seznam vybraných projektů.pdf

6. VÝZVA  uzavřena

6. výzva.xlsx Hodnotící kritéria.xlsx Kontrolní list hodnocení formálních náležitostí a přijatelnosti.xlsx Kontrolní list věcného hodnocení - Bezpečná doprava.xlsx Kontrolní list věcného hodnocení - Cyklodoprava.xlsx Přijaté projekty.pdf,
 Zápis z jednání Výběrové komise 17.2. - záznam.pdf Zápis z jednání Výběrové komise 25.2. - záznam. pdf Zápis z jednání výběrové komise - tabulka projektů.pdf Zápis z jednání Programového výboru.pdf Seznam vybraných projektů.pdf

5. VÝZVA  uzavřena

5. výzva.xlsx Hodnotící kritéria.xlsx Kontrolní list Hodnocení Formálních náležitostí a Přijatelnosti.xlsx Kontrolní list Věcného hodnocení - Bezpečná doprava.xlsx Kontrolní list Věcného hodnocení - Cyklodoprava.xlsx Přijaté projekty.pdf Zápis z jednání Výběrové komise 24. 7. - zápis.pdf Zápis z jednání Výběrové komise 29. 7. - zápis.pdf Zápis z jednání Výběrové komise - Ekologická a bezpečná doprava.pdf Zápis z jednání Programového výboru.pdf Seznam vybraných/ nevybraných/ náhradních projektů.pdf

4. VÝZVA  uzavřena

4. výzva.xlsx Hodnotící kritéria.xlsx Kontrolní list Hodnocení Formálních náležitostí a Přijatelnosti.xlsx Kontrolní list Věcného hodnocení - Bezpečná doprava.xlsx Kontrolní list Vecného hodnocení - Cyklodoprava.xlsx Přijaté projekty.pdf,   Zápis z jednání Výběrové komise 1. 11. - zápis.pdf Zápis z jednání Výběrové komise 7. 11. - zápis.pdf Zápis z jednání Výběrové komise - Ekologická a bezpečná doprava.pdf Zápis z jednání Programového výboru.pdf Seznam vybraných/ nevybraných/ náhradních projektů.pdf